Redevoeringen over socialisatie : verslag der cursussen, gehouden op 24, 25 en 26 december 1920 te Amsterdam. (Amsterdam : SDAP en het Ned. Verbond van vakvereenigingen, 1921)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure