Het brandend braambosch : een tijdrede : stenografisch verslag van een rede uitgesproken op 26 october 1919 in Den Haag voor "de nieuwe gedachte". - Kleerekoper, A.B. (Amsterdam : Ontwikkeling, 1919)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure