De laatste dagen der Duitsche bezetting. (Gent : Hoste, 1921)
Bibliotheek E. Anseele
Dedicator: Siffer A., dedicatee: Anseele, Edward (sr.)
Uittreksel uit het Gemeenteblad, eerste halfjaar 1921
Nederlands
Brochure