Nationaal Syndikaat der Y.P.T.T.Z. : standregelen : Syndicat national des C.P.T.T.M. : statuts. (1924 : De Eendracht, 1924)
Bibliotheek E. Anseele
Bijvoegsel bij De Eendracht, 22, 1 juni 1924
Nederlands
Frans
Brochure