Autour des usines [Bladmuziek]. (Liège : RTB, 1975)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Autour des usines
Le charbonnier
Pour un morceau de pain
On r'monte, on r'monte
Les dreuts d'l'Ovri
Soldat militariste
L'vix houyeu
El grève du Thiriau
Gaston
Le travail c'est la santé
Le chant des verriers
Quartier nord
Frans
Bladmuziek
Keywords: liederen; strijdliederen