Textiel : 50 jaar ondernemen voor een toekomst - De Grijse, Victor-Hugo (Leuven : Davidsfonds, 2007)
Het eerste luik van de publicatie handelt over structuur, middelen, werking en actie van de textielwerkgeversorganisatie. Het tweede luik biedt een historisch overzicht van het sociaal collectief overleg in de tweede helft van de 20ste eeuw.
Nederlands
Monografie
Keywords: werkgeversorganisaties; textielindustrie; sociaal overleg