Politieke geschiedenis van België van 1789 tot 1964 : de eerste volledige, geïllustreerde en Nederlandstalige Politieke Geschiedenis van België - Luykx, Theo (Brussel Amsterdam : Elsevier, 1964)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie