Feiten en cijfers betreffende het vraagstuk van verzekering tegen de geldelijke gevolgen van werkloosheid in Europa , in het jaar 1906 - Keesing, I.G.; Polak, Henri (Amsterdam : Querido, 1907)
Collectie Vrijzinnige werkmansbibliotheek
Bevat : Tweeërlei taktiek in de vakbeweging : debat over het wezen, de taak en strijdwijze der vakbondorganisatie tusschen Victor Griffuelhes en A. Keufer / uit het fFransch vertaald in opdracht van den ABB, door S. De Miranda . - Rotterdam, Wakker : 1906
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek