Images boraines : poèmes. - Piérard, Louis (Bruges : Arthur Herbert, 1907)
Bibliotheek E. Anseele
Dedicator: Piérard, Louis, dedicatee: Anseele, Edward (sr.)
Met autografische opdracht van de auteur
Frans
Monografie