De werkmansakker. - De Keyser, F. (Gent : Hoste, 1917)
Bibliotheek E. Anseele
Overdruk uit "T'Landbouwleven", orgaan der landbouwafdeling van 't provinciaal Voedingskomiteit Oost-Vlaanderen
Nederlands
Brochure