Het gewone en het bijzondere van de homoseksuele leefsituatie : verslag van een vergelijkend onderzoek bij ruim 500 homo- en heteroseksuele jongens en meisjes - Sanders, Geert (Deventer : Van Loghum Slaterus, 1977)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
90 6001 435 9
Nederlands
Monografie