Na twintig jaar : overzicht van de strijdwijze der socialisten zooals die door "Recht voor Allen", 1879-1899. (Amsterdam : Centrale Raad van de Socialistische Bond, 1899)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure