Pax Mundi : eerste tooneelen van het Belgisch drama. - Van de Walle, Victor (Antwerpen Den Haag : Goudswaard, 1917)
Bibliotheek E. Anseele
Dedicator: Van de Walle, Victor, dedicatee: Anseele, Edward (sr.)
Nederlands
Monografie