Zingend ten strijd [Bladmuziek] : eerste 12-tal strijdliederen (Amsterdam : Amstel.)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Internationale
Hymne (Marsch van de Russische Roode Garde)
Marschlied der RVO
Het lied van het schootsvel
Socialistenmarsch
Strijdlied
De arbeid
Het lied der arbeiders
De smeden
Russische treurmarsch
Sta-op!!
Aan de strijders
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; strijdliederen