Het sociale contract : beschouwingen over de bemoeiing van de overheid met arbeidsvoorwaarden in verband met de praktijk van het Amsterdamsche Werklieden-Reglement. - Van Hettinga Tromp, J. (Amsterdam : Sociaal-Technische Vereniging van democratische Ingenieurs en Architecten, 1913)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie