Nieuwe liederenbundel [Bladmuziek] - Sterringa, J. (Amsterdam : J. Sterringa, 1902)
Deze brochure bevat volgende liederen
Anarchistisch vrijheidslied
Sta pal
Socialistenmarsch
Vrijheidslied
Ontwaakt
De internationale
Onze leuze
Aan de vrijheid
Lijden en strijden
Op proletaren
Hooger lente
Opwekking
Vrijheid
Aan 't vereenigde proletariaat
Vrijheidshymne
Kent gij dat volk
Werkmanslied
Verbroederingslied
Het lied van Marianne
Vergeet hen niet!
Een werkmanslied
De wapens neer
De grenzen
Belgisch lotelingslied
Meilied
De lentelied
Feestlied
Hartentaal
Moederklacht der natuur
De ontwaakte
Oogstlied
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen