Heddet vast hin?! [Bladmuziek] : programma en liederenboek der revue van Vooruit : lokale revue in één bedrijf en proloog - Van Daele, Henri (Gent : Volksdrukkerij, 1906)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Kindermeid
W'Hen ons plicht gedaan
D' Anticlericole doen ons buiterolle!
'k Moe wig!
Het uitbestede kind
De Broerkes
Onze gepensionneerde over "Moeder Veuruit"
Woestaard en Gendarm
Ons Straatjongens
De snelle Vliegers of 'n Misverstand
In mijnen tijd
Vervlogen
Het erfdeel
Recht op leven
Jaarlijksche revue van Vooruit
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen