Dokumentatiebrochure over de ontmoetingsdagen van ouders van homofiele kinderen in Leeuwarden, Groningen en Nijmegen - Vossen, Eric; van den Broek, John (Groningen : Werkgroep ouders en homoseksualiteit, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure