Salut en de kost! [Bladmuziek] : lokale revue in 1 proloog, 2 bedrijven en 5 tafereelen - Van Daele, Henri; Vander Meulen, Jef (Gent : Volksdrukkerij, 1911)
Deze brochure bevat volgende liederen
Zang Vermeulen
Zang der drie kleuren
De Rede
Koor der Gentsche jeugd
De rede
Lieven op Schok
Eisch der Gentsche Standbeelden
Duo Commère en Compère : Kanarilied
Onze oude Volkszangers
Eene kwezel over het Kartel
Kleine Sportmans
Zang Commère
Zonder eenen bon
Weg met Schollaertswet
Hulder Straatje!
D' Ouwe Straatses
Hun popje lieg
La Nature
Overdenkingen van een oude werker bij 't lezen van "Het gebed van 't Paard"
Woonhuisjes voor onderlingen
Zang der Oudjes
Ballet der Gentsche oudjes
Zoete herinneringen van een oude Strijder
De twee lustige advokaten imitateurs
Zang Commère Den Onderkruiper
Koor der Spanrokjes
Duo - Crinoline = Jup! Entrave
De Ketellappers
Groote Hervormingen
Volksregeer
Bedelaarkens
Polka van de Kletskoppen
Schepen - Minister
De Draake
Jaarlijksche revue van Vooruit
Nederlands
Bladmuziek