34 zangen voor het volk [Bladmuziek]. (Gent : Het Licht.)
Deze publicatie bevat volgende liederen : - Socialisten-marsch- De Wees van den Communard- Recht voor allen- Onze Fabrieksmeisjes- Vereeniging der drie achten- 't Is Mei- De Kreet- Ter herinnering aan Edmond Van Beveren- Vrijheidslied- Kent gij dat land?- De Oude propangadist- Het stemrecht voor elkeen- De arme Dichter- De vijanden van "t blad "Vooruit"- Helpt uwe Broeders!- Ons Hart verkrijgt gij nooit- Katholiek en Liberaal- Wie en wat wij zijn- Hulde aan den Arbeid- De zorg voor Werkerskinderen en Bloemen- De Algemeene Werkstaking- Bezitters, denkt daar aan!- De Smid van den Vrede- Het Volk is niet rijp- Socialistische Zang- Weg het meervoudig Stemrecht!- Banierzang- De Leering van Christus- La Marseillaise- Chant des enfants
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen