Seksuele geaardheid en gelijke behandeling : workshop burgerlijke zaken met inbegrip van het arbeidsrecht. - Velaers, Hilde (Brussel : FOD, 2006)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Meerdelige publicatie