De liefde in het vrouwenleven voorheen en thans : naar aanleiding van 'Liefde in de vrouwenkwestie' van Anna de Savornin Lohman. - Huygens, Cornélie (Amsterdam : Poutsma, 1899)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure