Mijn geloof en mijn geluk : islamitische meiden en jongens over hun homoseksuele gevoelens - el KaKa, Imad; Kursun, Hatice (Amsterdam : Schorer Boeken, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie