Op de lesbische tour in Amsterdam : wandelen, fietsen, toeren in lesbisch Amsterdam - Nijboer, Jeannette (Amsterdam : Feministische Uitgeverij VITA, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie