Verborgen schatten = Trésors Cachés - Carre, Anne; Steffens, Sven; Van Leeuw, Michel; Luppens, Elsie (Sint-Jans-Molenbeek : Gemeentelijk Museum van Sint-Jans-Molenbeek, 2007)
De catalogus wijdt een hoofdstuk aan het dagelijks leven met afbeeldingen van werken van Eugène Laermans
Catalogus van de tentoonstelling georganiseerd door het Gemeentelijk Museum in het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van 15 september tot 20 oktober 2007
Nederlands
Frans
Monografie