Onthullingen over de levenswijze van den Eerwaarden Pater Willibrord (Aloysius Verbruggen), overste van de Abdij der Trappisten te Tilburg. - Romuald, broeder-trappist (Amsterdam : Faber, 1901)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure