Nederland in het koalitie-moeras : rede gehouden in de Tweede Kamer bij de begrootingsdebatten op 7 december 1904 - Troelstra, Pieter Jelles (Amsterdam : Brochurenhandel SDAP, 1904)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure