Het Brugsche Calfvel van 1407 tot 1411. - Fris, Victor (Antwerpen : Van Hille-De Backer, 1911)
Bibliotheek E. Anseele
Overdruk uit "Bulletin de l'Acdémie royale d'Archéologie de Belgique"
Nederlands
Brochure