Socialistische liederenbundel [Bladmuziek] : 58 strijd-en propagandaliederen. (Amsterdam : SDAP, 1910)
Deze bundel bevat volgende liederen
De Internationale
Vrijheidslied
Socialistenmarsch
Morgenrood
Achturenmarsch
Hier staan wij
Voor het socialisme
Kom uit de dorpen
Vaandellied
Bondslied
Eens
Vrijheidsmei
Strijdlied
Moeder ga voor je kindje staan
Bourgeois en proletariërs
Oude proletariërs
Mariannelied
Kiesrechtmarsch
Marsch der arbeiders
Vergeet hen niet
Propagandaliedje
De wapens neer
Meilied
Op, proletaren!
Aan de strijders
Vereenigt U!
Propagandalied
Martelaarslied
SDAP-marsch
Veldzang
Lijden en strijden
Het lied van het schootsvel
De eerste Mei
De nieuwe tijd
Aan de vrijheid
Recht voor allen
Aan de roode vaan
De boodschap op de Hei
Ons programma
De gouden stad
Komt nader arbeidszonen
Iets verkeerd
Waarom mannen?
Volkeren ontwaakt
De arbeid
Arbeiderslied
Voorwaarts
Soldatenlied
Proletariërsliedje
De komende tijden
Krijgslied
Aan het vereenigde proletariaat
Ten strijd
Lied van het proletariaat
Voorwaarts broeders
Socialisten Kiesrechtmarsch
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; socialisme