R.K. arbeiders waakt op ! : een woord van opwekking en aansporing tot deelname aan de katholieke vakbeweging. - Van Rijen, A. (Tilburg : Secretariaat van den Arbeid, 1909)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure