Het kindeke van de dood - Gezelle, Guido; Minne, Joris (Brussel : Hooger Instituut voor Sierkunsten, 1928)
Bibliotheek Jan Baghus
Exemplaarnummer 114/225
Gedicht uit de bundel "Kerkhofblommen"
Nederlands
Monografie
Keywords: poëzie