Kracht en stof of grondtrekken der natuurlijke wereldorde en van de daarop steunende zedeleer. - Büchner, Ludwig; Ten Bokkel, J.G. (Amsterdam : De Dageraad, 1894)
Bibliotheek E. Anseele
Begintitel : Materialisme
Nederlands
Monografie