Homo worden - homo zijn : een onderzoek naar de vormgeving van een homoseksuele identiteit bij jongens - van Steenderen, Bert (Utrecht : Homostudies, 1987)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie