Liberalisme, socialisme en katholieke staats- en maatschappijleer. Deel 1 : Katholieke staats- en maatschappijleer. Boek 2 : Vrijheidssysteem of sociale ordening - Pesch, Heinrich; Aalberse, P.J.M. (Leiden : Futura, 1911)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: maatschappijkritiek; katholicisme