Landelijk Kongres ter bevordering en uitbreiding van het Nijverheids-en vakonderwijs, Gent op 15-16-17 Oogst 1913 - Van Herp, Oct. (Gent : Cosyn-Minne, 1914)
Bibliotheek E. Anseele
Franse versie, kop aan staart
Meertalig
Monografie