De socialistische maatschappij : arbeid onder socialisme - Besant, Annie (Amsterdam : Van Looy, 1892)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek