De inrichting der socialistische maatschappij : eigendom onder socialisme - Wallas, Graham (Amsterdam : Van Looy, 1892)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek