De grondslagen van socialisme uit industrieel oogpunt - Clarke, William (Amsterdam : Van Looy, 1891)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek