Het topje van de ijsberg : Inventarisatie van tien jaar discriminatie op grond van homoseksualiteit en leefvorm - Dobbeling, M.; Koenders, P. (Utrecht : Homostudies Utrecht, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie