Onze propaganda : redevoering (voor de ) Oudleerlingenbond der stadsscholen van Gent; wijkafdeling "Volksvlijt". - Crommen, Ach. (Gent : Van Doosselaere, 1906)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure