Eenige praktische wenken voor beheerders van komiteiten. - Van Schoor, Franz (St-Gillis-bij-kDendermonde : Bracke-Dubois, 1916)
Bibliotheek E. Anseele
Betreft: Belgisch Inlichtingsbureel voor krijgsgevangenen en geïnterneerden
Nederlands
Brochure