Protest song prijs 1966 [Bladmuziek]. - Pacifistische Socialistische Partij (PSP) (Amsterdam : PSP, 1966)
Deze brochure bevat volgende liederen
Zonder Zon
Brief van een Amerikaans soldaat aan zijn meisje
Ik heb geen devies en ik draag geen banier
Geeft acht
Bloempjes der vreugd
A, B, C, D, E, F, G
Andorra
Slaap maar mijn jongen
In de naam
Woordenliedje
Welvaart
Internationale
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen