Hulpverbond voor de slachtoffers van den oorlog, gesticht den 1e augustus 1916 = Oeuvre de secours aux éprouvés de la guerre, fondée le 1r août 1916. - Hulpverbond voor de slachtoffers van den oorlog (Gent : Colier & Cie, 1917)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Brochure