Het zal je ouder maar wezen : ervaringen van 9 jongeren waarvan één van de ouders homosexueel is - Lagendijk, Marieke; Zijlstra, Sjoukje (Amsterdam : Vrije Universiteit Amsterdam, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie