De abnormalen en de misdadigheid uit maatschappelijk oogpunt. - De Hoon, H. (Gent : Van Doosselaere, 1912)
Bibliotheek E. Anseele
Overdruk uit "De Vlaamsche Gids"; 4, juli-augustus 1912
Nederlands
Brochure