De strijd tegen het racisme en voor politieke en sociale rechten voor immigranten versterkt de eenheid van de arbeidersklasse : uittreksel van de centrale politieke resolutie van het zesde Nationaal Kongres (mei 1982). - Revolutionaire Arbeidersliga (RAL) (Brussel : RAL, 1982)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Brochure