Twintig rode rozen en één rose : over ouders van homoseksuele kinderen - van Rijsdijk, Mink (Kampen : J.H. Kok, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: homoseksualiteit; kinderen