Meningen over homosexualiteit : deel 3 : de situatie in ziekenhuizen en bij de gemeentelijke overheid - de Boer, J. (Amsterdam : Stichting tot Bevordering Sociaal Onderzoek Minderheden, 1974)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: homoseksualiteit; ziekenhuizen; gemeentebeleid