Meningen over homosexualiteit : deel 2 : de situatie voor leerkrachten bij het basisonderwijs, het middelbaar onderwijs en het lager beroepsonderwijs - de Boer, J. (Amsterdam : Stichting tot Bevordering Sociaal Onderzoek Minderheden, 1974)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: homoseksualiteit; onderwijs