Delftsche coöperatieve broodbakkerij en verbruikersvereeniging "Vooruit" : jaarverslag 1 oktober 1912-1913. - Delftsche coöperatieve broodbakkerij en verbruikersvereeniging "Vooruit" (Rotterdam : Voorwaarts, 1913)
Bibliotheek E. Anseele
Bijlage : Het nieuwe Delftsche arbeiderstehuis, artikel uit "De Notenkraker", 30 oktober 1915
Nederlands
Brochure